|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2005-11-07 15:11:27 napisana przez ^Hellburn Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
~DevilOkO |
Na 100% bede pewny gdzies w środę-czwartek i jeśli się pojawię to w Krakowie jestem o 9:20 albo 10:20 plus opóźnienie naszych kochanych pociągów;)
|
||
~.Wiedzminka |
Się postaram. Będę jak będę, jak mnie nie będzie, to się tylko cieszcie ;P.
|
||
~Sevorn |
Cieszmy się i radujmy... Seva na 99% nie będzie w Krakowie...
|
||
^Hellburn |
Hmm... to niech ktoś zrobi listę osób które na 100% będą na zlocie.
|
||
~Ingi |
A ten zlot nie miał być przypadkiem w weekend kolejny? Tak chciałem nieśmiało zauważyć, że 10go jest Święto Flagi, a to zawsze oznaczało spotkanie.
No, ale skoro juz trzeba 5go... Chcę pojechać do Krakowa, ale noclegu potrzebuję. Stary już jestem i nie tego samego zdrowia i werwy co drzewiej.
Najchętniej to bym już w piątek przyjechał.
|
||
~Irvin-ijb |
A mnie jednak nie będzie. Powiedzmy że zabrakło finansów :)
Ale byćmoże kiedyś jeszcze wpadnę ;)
|
||
Vandergahast |
ja też się wykruszam :/
|
||
^Mollach |
No to podajcie kto, kiedy i o której godzinie przyjedzie do krakowa.
|
||
Crazy_IJB |
Moll, to się będzie przerabiało w trakcie zlotu, tym razem chyba wszyscy komórki będą mieli...
Ja tylko tak...
Jeżeli przyjechałeś do Krakowa w sobotę na zlot i nie wiesz, gdzie możesz nas spotkać - kieruj się w odwrotnym kierunku, niż tłum. Jeżeli ta wiadomość nie jest wystarczająca (czyli Jaskiniowcy są w dwóch różnych miejscach oddalonych od siebie a tłum zachowuje się dosyć dziwnie) - kieruj się w kierunku rynku, a dokładniej Empiku. Kiedy tam dotrzesz i zobaczysz, że nas nie ma, a tłum spokojnie się zachowuje - dopiero wtedy możesz mieć powód do niepokoju...
Osobiście jestem 9:06 na dworcu PKP...
|
||
~Ingi |
Nie chcę być upierdliwy (chociaż właściwie to chcę), ale będę wywierał nacisk, że jeżeli nie będę miał noclegu (kawałek podłogi jeno, obleczyć się będę czym miał, takoż jakiś ręcznik i szczoteczkę) z przynajmniej soboty na niedzielę (preferowane również przesilenie piątku z sobotą), to nici z bara bara.
|
||
~DevilOkO |
Mam wybór góry lub zlot, wybrałem góry.
|
||
SAM-UeL |
Mnie również nie będzie na zlocie...
|
||
^Hellburn |
superspoko.
Na rynku będę gdzieś koło 9:30 - 10:00.
Mam nadzieje że was z kimś nie pomyle :)
|
||
~Phaere |
to tak: przewojowane i najprawdopodobniej będę jutro (tak tak, wiem, już mieliście pewne nadzieje). W Kraku będe ok. 11:30 (jak zawsze ;P) a pod empik zapewnę nie trafię specjalnie prędko, ale mimo to gdybyście tam poczekali na mnie było by mi napradę miło :]
16:23 mam uciekac, więc jakby co to niech mnie ktoś pogoni, żebym zdążyła :D
No to ten...do jutra :)
|
||
~qu1 |
Zostałem przekonany do ruszenia zadu... Możecie za to "podziękować" Crazy'emu, Sevowi i Hubiemu... nie żebym zachęcał czy coś ;P. Wygląda na to że pojawię się o 11 (+ opóźnienie sponsorowane przez pkp :P)
|
||
~Lobo_niezalogowa |
Będę w Krakowie razem z Crazym i bodajże Sevem około 9:06.
Bójcie się...
|
||
~Ingi |
Nie ma spania, nie ma Inghama.
Bawcie się dobrze.
|
||
~.Wiedzminka |
/me odpada. Bawcie się dobrze. I poproszę relacje smsowe na żywo :>.
|
||
~Lob0 |
Fajnie... to już chyba połowa chętnych się wykruszyła :/
|
||
^Mollach |
Ja bede ... :)
I sie pojaiwe najwczesniej ^^ :D
|