|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2005-11-23 21:21:17 napisana przez ~Avonu_de_Odihs Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
~Aha12345 |
w sumie tak ale to jednak po tym co pokazali to natura jednak:))a nowy zamek pewnie o lochy bo ich nie było ostatnimi czasy w 4ce:))
|
||
^haku |
ale czym to sie rózni od nature ... no tak nie znamy jednostek ... ale drowy z pistoletami to też coś nowego :rad2:
|
||
~Aha12345 |
pistolet fajnie ciekawe czym jeszzce nas zaskoczą ale sie zpowiada gebialnie :d
|
||
^Puzon_351 |
Hmmm.... miasta wyglądają naprawde fajnie , a więc mamy już komplet. Ale czy pokazane też bedą stwory:) zoabczymy
|
||
^Kirkegaaard |
~Aha12345 napisał/a:
> co jest na tym jpg bo mi wejść nie chce :))
Nowy zamek Natury chyba.
Widzę, że jednocześnie powpisywaliśmy te linki, więc wszystko już widać.
I fajnie, bardzo mi się podoba taki rozkład zamków, nigdy nie przepadałem za barbarzyńcami, natomiast Tower i Rampart to były zawsze moje ulubione zamki. Martwią mnie tylko kolejne elfy w Dungeonie, ale trudno. Widać za nimi coś w stylu meduzy, więc chyba nie będzie tak źle. No i mam nadzieję, że harpie i minotaury pozostaną w Lochu, a nie w mojej ukochanej Wieży ;)
|
||
^LEVY |
~Tristan-IJB napisał/a:
> AAAAAAAA, czy mi sie wydaje czy ten elf z Dungeon
> ma PISTOLET w ręce??
> nie no szoku dostałem w tym momencie!!
A moze jednak kusze :P
|
||
^Puzon_351 |
Dokładnie to jest kusza :)
|
||
^Kirkegaaard |
Najważniejszą część i tak ucieli, żebyśmy teraz się męczyli domysłami :P
To co, The Forge: Reaktywacja?
|
||
^haku |
wejdzcie również na strone dark messiah TAM SA POKAZANE ORKI WIEC JUŻ WSZYSTKO JASNE... przeczytałem gdzies, że akcja dark messiah bedzie sie działa po wydażeniach z heroes wiec te orki pochodzą z zamku barbarzyńców i to on zapenewne tak spustoszyły kraine ale penwie bedzie dopiero w dodatku
|
||
~Tristan-IJB |
Warto równiez dodać iż nasza stronka IJB znajudje sie wsród linków tej nowej oficjalnej stronki :)Sa tam linki do 14 fanowskich stronek.
|
||
^Puzon_351 |
No i bardzo dobrze :D hehe
|
||
^haku |
skoro otwarli nową stronę to co z tą poprzednią, bedzie zastopiona przez tą nową czy będą obie nadal uaktualniane :zmiesz4:
|
||
^Puzon_351 |
Będzie i ta i ta :)[url=http://www.mightandmagic.com/teaser/uk/]Link[/url] to starej
I [url=http://www.mightandmagic.com/uk/]link[/url] do nowej
Proszę :D
|
||
~Filipeck |
nie... NIE!!! nIe!!! NiE!!! Broń palna w Herosach?! ;( czy oni postradali zmysły??...
|
||
SirLuq |
czy ty sie dopiero urodziles???
od paru godzin jest wiadome ze nie bedzie broni palnej!!! to cos to kusza
sam zobacz na http://www.celestialheavens.com/
:smiech2: :smiech2:
|
||
^vinius |
od paru godzin? od dawna! :)
|
||
~pieknykot |
a ja widzialem tego samego kolesia z kusza :szok2: :rad3:
|
||
SirLuq |
~pieknykot napisał/a:
> a ja widzialem tego samego kolesia z kusza
> :szok2: :rad3:
o co ci chodzi bo nie wiem
jesli o zamek Dungeon to juz dawno wiadomo
|
||
^Acid_Dragon |
no.... żeby broń palna była w heroes, to akurat nic bym nie miał przeciwko - wręcz przeciwnie. a tak.... nuda...., no ale czego można się spodziewać po "autorach" gry fantasy po raz kolejny xerujących tolkiena....
Cóż... stare czasy Starożytnych w HoMM-MM już raczej nie wrócą....
|
||
^vinius |
co jak co, ale po Tobie się nie spodziewałem poparcia broni palnej :)
|