|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-04-04 18:24:05 napisana przez ~Aras_Sandro Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
Romer |
sorki !!! chciałbym ściagnąć WOGa ale nie wiem jak !!! nigdy tego nie robiłem !!! mógłby mnie ktos pokierowac skad go ściagnac i jak zainstalować???? thx
|
||
Tarnum_IJB |
@Lokio
Tak, ja zamknąłem, Acid usunął. O ile pamiętam to ten temat był bardzo "luźny", a Ty sam nie sprecyzowałeś po co go zakładasz. Załóż jeszcze jeden, tylko tym razem powiedz o co Ci chodzi.
@Up
Stronę wcześniej masz linki. Co do instalacji odbywa się normalnie, tylko język systemu musisz przedtem zmienić na Angielski.
[/Offtop]
|
||
~lokio |
Co mam zrobić żeby acid dragon mnie odblokował?
:(
|
||
Crazy_IJB |
Mógłbyś na przykład zacząć pisać składnie i do rzeczy.. Mógłbyś zacząć pisać czyjeś nicki z dużej litery, bowiem acid dragona nie znam - za to Acid Dragona i owszem, nawet całkiem nieźle.. Mógłbyś zacząć pisać gramatycznie.. Mógłbyś uznać swój błąd i karę nałożoną Ci przez innych i czekać cierpliwie, w ciszy, na zdjęcie kary... Mógłbyś - ale na wiele by Ci się to nie zdało. Bowiem Acid nie ma możliwości zbanowac kogokolwiek lub kogokolwiek odbanować - dlatego pisanie do niego mija się z celem.
Do kogo masz pisać - poszukaj. To Twoja pierwsza misja na odkupienie swoich win - przyłożyć się chociaż do szukania maila, skoro pisać po polsku nie chcesz.
[i][b]Acid:[/b] Ech... musiałeś się wysilić na dyplomację... a mój post miał być taki przyjemny dla oka.... smoczego oczywiście.[/i]
|
||
Ripsonar_GR |
Witam- mam pytanie
Czy istnieje do WoGa- templet'y jak do SoD??. A moze już cały czas gra bazuje na takowych??
Jeżeli taki temat był poruszony przepraszam- ale nie zauważyłem
|
||
^val-gaav |
Witaj Rip ...
Jeżeli chodzi ci o templaty w stylu balance czy inne tego typu to nie ma bezpośrednio jakiś Wogowych wersji ...
Wszystko co działa w SoD działa też pod Wogiem ... Możesz przy robieniu randomki ją później "zwogifikować" i wstawić co tam chcesz z opcji ...
Zaznaczam , że tworzenie randomek nie działa w WoG edytorze map ... musisz więc to robić przez samą grę ... Ale i tak przecież właśnie tak się najczęsciej używa templatów ...
Pozdrawiam
Val-Gaav
|
||
Ripsonar_GR |
Witam, ok, dzieki za szybka odpowiedz. To pytanie mnie od dłuższego czasu nurtowało. ..i wszystko jasne.
Pozdrawiam serdecznie
|
||
^Acid_Dragon |
Dodam tylko, że templates wykorzystujące elementy WoGa są obecnie w trakcie produkcji (no... przynajmniej były - nie wiem, jak prace się posuwają), ale nie kojarzę, by gdzieś wyszły na światło dzienne... chyba, że od jakiegoś ambitnego fana na forum, albo co.
|
||
Romer |
PRZEPRASZAM !!! POWIEDZ JAK ZAINSTALOWAĆ SPOLSZCZENIE DO woga !!! Z GÓRY DZIEKI :)
|
||
^Acid_Dragon |
bleh...... po rozpakowaniu zipa pojawia się plik o znamiennej nazwie "czytaj_to!!!.txt" - tam też znajdziesz wszelkie informacje.
|
||
Romer |
dzieki ci o WIELKI :)SPOKO jeszcze raz dzieki
|
||
~lokio21 |
Mam pytania:
1.Jak korzystać z modhomm3?
2.Co mam zrobić żeby wczytać mapę The_Secret_Seven(Ńĺěĺđî Ňŕéíűő)?Bo jak wczytuję grę to mi się wyłącza się gra. :zmiesz3:
|
||
~Xyzx |
Jak zbudować ulepszenie do halabardników, żeby byli nomadami, itp. ?
|
||
~lokio21 |
Kliknij prawym przyciskiem myszy na miejsce zebrań rady, lub na wyrzsze budowle tego typu.
Jak już zbudujesz budynek nowych ulepszeń, to rekrutuj stwora kliknij na niego dwa razy i ulepsz go.Musisz mieć nowe ulepszenia.
|
||
^maniakalny |
skąd mozna sciąganąć wersje 3.57f allinone
+ PL
|
||
^Acid_Dragon |
obawiam się, że obecnie może być Ci bardzo trudno znaleźć wersję 3.57F, a zwłaszcza spolszczenie, ale zawsze możesz poszukać przez google tudzież inne wyszukiwarki...
Jeśli natomiast chodziło ci o najnowszą wersję, a więc 3.58F, to ściągnąć ją możesz z oficjalnej strony WoGa:
[url]http://www.strategyplanet.com/homm/wog/[/url]
a spolszczenie stąd:
[url]http://www.wog.acidcave.com[/url]
|
||
~michalmichal |
PROSZE!!!!!!!!!
prosze na maxa:(
od tygodnia siedze przed kompem i mysle jak zainstalowac tego WOG'a....
wyskakuje mi ze musze zmienic jezyk systemowy, jak to zrobic, badz obejsc?? prosze pomozcie:(:( jakby co, moje gg:6659153
meil: brzbrz@tlen.pl
z gory dziekuje:(:(
|
||
~michalmichal |
ok, prepraszam, nei doczytalem sie na forum. instalacja poszla.... "please wait".....czekalem chyba z 10minut, co jest dziwne, przeciez mam pentium 2.5...... i nic. to chcialem zamknac, gdy zamyklaem, pojawilo sie ze zainstalowano, ale wyskoczyl jakis blad.......:(:(:(:(
w grze nic sie nei zmienilo........
pomocy!!!!!!!!!!!
|
||
^Altair2 |
Trzeba czekać do końca instalacji! Niestety to trochę trwa...
|
||
^Acid_Dragon |
istotnie, powinno się czekać do końca, choć 10 minut to trochę za długo. Jeśli trochę przesadziłeś i tak naprawdę były to 2 minuty ;) to po prostu poczekaj do końca. Komunikat, który dostałeś świadczy o tym, że program cały czas działał, a nie zawiesił się. Moc procesora ma tu niewiele do rzeczy. Zauważyłem też, że z jakiegoś powodu instalacja WoGa trwa wybitnie długo na kompach z systemem Windows XP, ale nie wiem, czy to reguła.
jeśli jednak historia się powtórzy spróbuj jeszcze kompletnie odinstalować całość HoMM3 i usunąć wszelkie pozostałe pliki, a następnie zainstalować ponownie H3, a potem WoG.
|