Logo  
Historia TFJ
Tymczasowe Forum Jaskini Behemota działało od sierpnia 2005 roku do czerwca 2006 roku, jako zastępcze forum podczas problemów hostingowych Jaskini.

Wróć do Jaskini Behemota

Witaj na Tymczasowym Forum Jaskini Behemota!
Tymczasowe forum Jaskini » Heroes V - Marmurowa Wyrocznia » (Dungeon) Nowy "ZAMEK"

Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-04-30 19:53:07 napisana przez ~llucas
Pokaż ostatnią wiadomość

Wyświetlam 59 wiadomości na 3 stronach [ <<< 1 2 3 >>> ]
~Aha12345
1. RE: (Dungeon) Nowy "ZAMEK"
2005-09-22 12:27:58
mi tam to nieprzeszkadza bo niegrałem w ten shit Evil Island :D dla mnie to była pomyłka a jeśli chodzi o jednostki jeszcze to faktycznie drugi poziom powinny b yć harpie:)panowie z ubisoftu co wyście zrobili :smut2:
^val-gaav
2. RE: (Dungeon) Nowy "ZAMEK"
2005-09-22 12:53:19
Widzę , że paru osobom też przeszkadza ten 2 i 6 poziom ....... Hydrę pominąłem bo idzie się przyzwyczaić, ale mi jakoś bardzo "brontozaura" przypomina ... Jeżeli chcecie mieć nadzieję ,żę Dungeon się jeszcze zmieni to zapraszam na oficjalne forum ubi [url=http://forums.ubi.com/groupee/forums/a/tpc/f/1851065692/m/7881085953 ]link do odpowiedniego tematu który tam założyłem [/url] Tak mnie ten nowy zamek kuje w oczy ,że aż tam topic zrobiłem... Tego forum Fabrice nie czyta ale tam jest mała 0,01% szansa, że może nas wysłuchają i coś zmienią ..
^Puzon_351
3. RE: (Dungeon) Nowy "ZAMEK"
2005-09-22 13:01:15
Własnie zauważyłem:), dobrze zrobiłes miejmy nadzieje, że nas wysłuchają !
^val-gaav
4. RE: (Dungeon) Nowy "ZAMEK"
2005-09-22 13:34:36
Dzięki Puzon za poparcie na forum ubi ... Zachęcam też innych do napisania paru zdań.... Co do ankiety to pomysł dobry ... ale jakoś o tym nie pomyślałem gdy tam zakładałem temat. Niestety okazuje się ,że nie mogę dodać ankiety do mojego pierwszego posta więc musi pozostać tak jak jest ... Faktem jest też ,że Dungeon ma teraz tylko 1 latającą jednostkę: Smoka i tylko jedną strzelającą i to na pierwszym poziomie :/ Z mojej praktyki w h3 wynika ,że takim zamkiem może się dość ciężko grać ....
SirLuq
5. RE: (Dungeon) Nowy "ZAMEK"
2005-09-22 13:37:53
usuneli moja wypowiedz :( Actually, it was not a single idea but rather a chain of ideas and decisions. In Heroes of Might and Magic V we try to unite each faction with a sole idea. When we looked at the old Dungeon faction we saw various mythological creatures who were only united by the fact that they lived underground. (And even this was a weak uniting feature, because placing some of them – for instance, Medusas – underground was somewhat questionable.) And we wanted not just creatures in the faction, but a race, with its own philosophy, history, special features, and lifestyle. Then we thought of Dark Elves. Dark Elf is a very popular fantasy race, probably one of the races with the biggest cult following – besides dragons, of course.  They have their own distinctive style and features, and consequently they bring unique ideas not only to the Dungeon faction but to the whole game. co wy na to??
^val-gaav
6. RE: (Dungeon) Nowy "ZAMEK"
2005-09-22 13:55:59
Sorka to ja przez przypadek usunałem :( Ja uważam, że skoro Meduza ich zdaniem nie pasuje do podziemi to chyba Hydra też nie bardzo ? Oczywiście Tobie też dziękuje za poparcie w tamtym topicu .... Faktem jest , że po interwencji fanów Ubi ma jeszcze raz przemyśleć obecność karawan w grze . Może więc i ten nowy zamek zmienią ... Zauważyłem , że paru innym osobom na forum ubi nie podoboją się wogóle te "dziewczynki" z Dungeon... Uważam jednak, że obu tych jednostek ubi nie może się pozbyć bo pewnie kapłanki mrocznych elfów są silnie związane z fabułą i kampanią. Tych rzeczy już zapewne zmienić nie można , ale wygląd tych jednostek jak najbardziej !
greyhawk
7. RE: (Dungeon) Nowy "ZAMEK"
2005-09-22 13:56:16
zgadzam sie z kazdym slowem (text po angielsku) nieporównujcie tego zamku do starego dungeon bo łączy je tylko nazwa.mi się bardzo podoba,uważam też że jak narazie jest to najbardziej spujny zamek w grze.niewiem czemy uważacie że te jednostki są podobne.. to tak jak by powiedzieć że w haven wszystkie są takie same bo to ludzie.z elfami jest przeciez tosamo.jedne to piechota,druga to kawaleria a trzecia mag,ot,tyle.niepopełnijcie błedu z przed paru lat,ze skargami na nowe miasto.zaufajcie ubi,zresztą to tylko artworki przeciez.
SirLuq
8. RE: (Dungeon) Nowy "ZAMEK"
2005-09-22 14:05:35
zgadza sie ale te dwie jednostki (sister i witch) sa wyjatkowo do siebie podobne (za bardzo) w tym zamku sa az 4 jednostki "mrocznych elfow" o ta sister za duzo. bez niej wszystko byloby OK a tak no coz troche zepsuli ten zamek. ta Sister wyglada jakby na sile byla umieszczona w tym zamku :placz1:
^Nicolai
9. RE: (Dungeon) Nowy "ZAMEK"
2005-09-22 14:13:52
Hmm... Zamek fajny, ale zbytnio pomieszane rasy. 4x Mroczne Elfy, Minotaur, Hydra i Smok. Trochę tym pomieszaniem przypomina Azyl z H4. Shadow Witch i Blood Sister są bardzo do siebie podobne. A Scout co tryma w ręcach? Troche dziwna ta kusza!
SirLuq
10. RE: (Dungeon) Nowy "ZAMEK"
2005-09-22 14:15:48
sa do siebie ZA BARDZO podobne!.dlaczego tak zrobili :placz1: przeciez to psuje caly zamek :placz1: --------------------------- a mialo byc tak pieknie....
~Aha12345
11. RE: (Dungeon) Nowy "ZAMEK"
2005-09-22 14:42:53
daltego to coś sie nazywa sister bo jest jednojajowa z tym drugim witchem :)) zarcik ale 2 poziom powini zmienić na harpie bo dupa :) psuje to klimat tego zamku
^Huksi
12. RE: (Dungeon) Nowy "ZAMEK"
2005-09-22 15:00:06
Zaczyna mnie to już powoli denerwować.. Cały czas Ubi tłumaczy, dlaczego coś zrobiło (nowa fabuła, brak meduzy), ale przecież oni robią tę grę dla fanów gry !!! Na oficjalnym forum większość opowiada się za zmianą Blood Sister. Dlaczego Ubi zamiast słuchać rad fanów, cały czas "zatyka usta" :smiech1 swoimi tłumaczeniami ?!
^Nicolai
13. RE: (Dungeon) Nowy "ZAMEK"
2005-09-22 15:04:54
Macie tu: www.celestialheavens.com/show_big_potd.php?id=120 Screen z Jednostkami i bohaterem z Dugeon. Ten bohater mi mniej przypadł do gustu niż jednostki z tego zamku!
~Aha12345
14. RE: (Dungeon) Nowy "ZAMEK"
2005-09-22 15:10:53
bohater jest wporządku czego chcesz od niego ????
^Nicolai
15. RE: (Dungeon) Nowy "ZAMEK"
2005-09-22 15:25:06
~Aha12345 napisał/a: > czego chcesz od niego ???? Może tego by zmienił swojego rumaka! Jego mustang ma piękny uśmiech. Po za tym ja sobie nie wybrażałem bohatera z Dugeon.
^Puzon_351
16. RE: (Dungeon) Nowy "ZAMEK"
2005-09-22 19:18:31
Nie ma sprawy ;) Bohater jest w porządku, gorzej z 2 i 6 lvl:(
^Nicolai
17. RE: (Dungeon) Nowy "ZAMEK"
2005-09-22 19:19:11
Co do jednostek to niepodoba mi się (oczywiście) Dark Champion. U Hydry nie podobają mi się jej tułów, bo przypomina tułów brontozaura! :smiech1:
~Aha12345
18. RE: (Dungeon) Nowy "ZAMEK"
2005-09-22 19:24:30
^Nicolai napisał/a: > Może tego by zmienił swojego rumaka! Jego mustang > ma piękny uśmiech. Po za tym ja sobie nie > wybrażałem bohatera z Dugeon. skoro sobie niewyobrażałeś to wczym rzecz a t rex jest wypas :)
^Kirkegaaard
19. RE: (Dungeon) Nowy "ZAMEK"
2005-09-22 21:00:16
^Huksi napisał/a: > Zaczyna mnie to już powoli denerwować.. > Cały czas Ubi tłumaczy, dlaczego coś zrobiło > (nowa fabuła, brak meduzy), ale przecież oni > robią tę grę dla fanów gry !!! > Na oficjalnym forum większość opowiada się za > zmianą Blood Sister. Dlaczego Ubi zamiast słuchać > rad fanów, cały czas "zatyka usta" :smiech1 > swoimi tłumaczeniami ?! Owszem, robią ją dla fanów, ale mimo wsyztsko posiadają pelne prawo twórcy do podejmowania suwerennych decyzji - nie muszą się ślepo trzymać tego, co się fanom podoba, a co nie! Pomyślcie trochę - jeśliby fani decydowali, nigdy w życiu nie powstałby H3 - ja sam pamiętam jak bardzo długo biadoliłem na rozbicie zamków znanych mi z H2 i jak długo się przyzywczajałem. Ale z biegiem lat uznałem to za dobrą decyzję. I tak samo jest teraz. Zauważcie, na ile się liczą z głosem fanów, że przyłożyli wagę do tego, żeby się skontaktować z najwazniejszymi portalami fanowskimi, wreszcie (co najwazniesze) oparli się na ukochanej przez fanów H3, a nie H4, którego fani generalnie nie lubili. Poza tym zamiast narzekać ozna pisać na forum Ubi (jak val gaav) i mieć nadzieję, ze posłuchają znowu.
^vinius
20. RE: (Dungeon) Nowy "ZAMEK"
2005-09-22 21:08:00
po prostu same dobre rzeczy gadasz! jakby fani tworzyli gry, to co to by byla za niespodzianka... poza tym i tak za bardzo wpłynęli na H3:AB i rozwalili całą fabułe MM. a autorzy musieli sie tego trzymać.