|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-01 00:45:28 napisana przez Tarnum_IJB Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
^Hubertus |
Ten tego, here is Nighthawk, ostatnie poprawki i jush chyba ostateczny plan wygląda nastepująco:
- angielski lotnik Tarnum ląduje o 15.10 na dworcu wawka śródmiescie ;P
- odbieramy go z Ryśką przy kasach
- zwijam sie do alhambry gdzie już mają czekać arvilla i Ingi
- ;p ;]
|
||
Ingham |
^Hubertus napisał/a:
> - zwijam sie do alhambry gdzie już mają czekać arvilla i Ingi
Powaga??
Dobrze wiedzieć...
|
||
Tarnum_IJB |
No dobra, za jakieś 10 minut wybywam z domu :P Szukajcie osoby w granatowo-biało-czerwonej kurtce i z przymulonym wzrokiem :P
|
||
Tarnum_IJB |
Angielski lotnik Tarnum, po 50 minutach stania pod kasami na śródmieściu przy peronie numer 1, zrezygnował.
Nie denerwuję się, ale może mi ktoś wytłumaczyć czemu nie pojawiła się eskorta?
|
||
Aryene |
Eskorta stała na dworcu ponad pół godziny, od 15 do 13.35, potem przespacerowała się po peronie, i z powrotem do kas, a angielskiego lotnika Tarnuma nigdzie nie było widać ani słychać. Kontakrt mieliśmy zerowy, i choć próbowaliśmy, dzwoniliśmy do trzech osób o informacje, nic się nie dowiedzieliśmy, żadnych namiarów...
|
||
^Hubertus |
O Mahadevo, jak widać angielski lotnik pomylił dworce i czekał na centralnym zamiast na WKD śródmieście ;P
|
||
Tarnum_IJB |
Angielski lotnik trochę słabo się dogadał z Hubim :P Byłem pewny że mu wyjaśniłem że ja zwykłym PKP osobowym na śródmieście dojeżdżam. Aleśmy się wreszcie nie zrozumieli :P Za to proponuję coś w rekompensacie (dla mnie of korz :P) coś między świętami a nowym rokiem zorganizować :P
|
||
Aryene |
Ja się piszę najprawdopodobniej ;D
|
||
Tarnum_IJB |
Proponuję tak:
31 grudnia, o godzinie 13-14 (coby trochę więcej czasu mieć :P) spotkanie na którym się pojawię na 100%. Miejscówka do ustalenia, Ryśka bardzo jest za Barem albo KFC :P
Zgłaaaaaszać się ^_^
|
||
^Hubertus |
Nio spoko, tylko że ja proponuję w piątek 30 grudnia, bo jednak w sylwestra może wyjadę to nie będe mógł.
|
||
Tarnum_IJB |
No dobrze, więc na piątek jesteśmy umówieni :> Co do dokładniejszego: się zgadamy :P
A ja wychodzę z zapytaniem: czy ktoś z szanownych Warszawskich Jaskiniowców spędza jak ja sylwestra sam, ma wolne mieszkanie i zapas cierpliwości? :>
|
||
Tarnum_IJB |
Trochę więcej:
wszystkich Warszawiaków i Jaskiniowców z okolicy zapraszamy na mini-tyci-zlocik w piątek, o godzinie 13:30, gdzie i jak - zgłosić się do Hubiego lub do mnie :P
|
||
Ingham |
A jesteście pewni, że tym razem się spotkacie? Żeby znowu nie wyszła szopka...
Mnie raczej nie będzie, jadę do koleżanki zobaczyć jej świeżego synka :)
|
||
^DruidKot |
Być może się pojawię, wszystko jest na względnie dobrej drodze ku temu.
Godzina... 13:30, na pewno? IMHO mogłoby być godzinę wcześniej, bo chociaż w obu tych przypadkach zarówno mój, jak i Twój pociąg przyjeżdża "chwilę przed", to przy 12:30 mamy dodatkową godzinę czasu ;).
To tyle. Postaram się być :).
|
||
Tarnum_IJB |
No cóż, jeśli Hubi nie będzie miał nic przeciwko (no i Ary :P) to możemy i godzinę wcześniej :P
|
||
^Hubertus |
Hyhy, jakże bym mógł się sprzeciwiać ;], już wsio umówione, o 12.30 pod choinką od strony lodowiska się widzimy, a potem będzie wielka improwizacja ;]
|
||
Tarnum_IJB |
Spotkanie odbyło się w bardzo przyjemnej amosferze ;) Poszczególnie pojawili się:
DK - myślałem że jesteś starszy :P
Hubi - myślałem że jesteś młodszy xD
Ary - miałaś mieć włosy do pasa :P
Arvilla - fajna jesteś :P (nie, nie zmusiła mnie pod groźbą utraty kończyn do powiedzenia tego xD)
Ingi - nie wiedziałem że lubisz szanty ;p
Podsumowując: no naprawdę było genialnie ;)
|
||
^Hubertus |
Hyhy, bo ja jestem młody duchem xP xD
A zlocik faktycznie bardzo przyjemny, nawet mimo ciężkich warunków pogodowych i paraliżu komunikacyjnego miasta ;p
|
||
Aryene |
Mam, Tar, ślepoto jedna :D
Hm, tak przyjemny, śmieszny i jak zwykle :D I zakończenie pyszne (2 pączki w cuekirni po drodze ^^)
Najgorsze było to, że wszyscy jedli sobie pizzę, której ja nie lubię jeść, ale zapach jest pyszny xP Litości xP
A ja Tar, myślałam, że jesteś wyższy :] Może to przez te oczywiste brednie jakie mi wciskałeś na PSI i choć nie uwierzyłam coś tam się musiało zakonotować xP
|
||
Tarnum_IJB |
174 cm, tak jak mówiłem :P Sama ślepa jesteś xD
|