|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-01 00:45:28 napisana przez Tarnum_IJB Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
Crazy_IJB |
Od [b]Aryene[/b], która nie może się zalogować ani której forum nie przyjmuje tymczasowe nicku:
Ej, ej! Przecież po to mamy ten temat, żeby wybrać datę pasującą jak największej liczbie osób, prawda? :>
Wypowiadać sie co komu nie pasuje i poszukamy najlepszego wyjścia.
Ja tylko za posłańca robię :P
|
||
Tarnum_IJB |
Jak już mówiłem: mi pasuje każdy, jednak najlepszy byłby koniec lub środek miesiąca. I jak już mówiłem najlepsze byłyby ferie zimowe.
|
||
Vandergahast |
jeżeli o mnie chodzi to zdaje się że najblizszy liczący się termin wypadnie mi w lutym. a jak to teraz jest feriami, kiedy które województwa mają? bo ja pamiętam że wrocław miał zazwyczaj 2 pierwsze tygodnie lutego. zdaje się że 15 kończą mi się egzaminy, ale może wcześniej, albo moze jakiś przedtermin... organizujcie się :P
Edit: styczeń? aha. to już nie tak dobrze, i raczej pozostaje mi luty
|
||
Tarnum_IJB |
O ile się orientuję to Wrocław ma wtedy kiedy Wawka - czyli od połowy stycznia :P
|
||
^Hubertus |
Jako że zbliżają się święta to proponuję przedświątecne krótkie spotkanie w Oazie jakoś wieczorkiem w najbliższy weekend, w sobotę albo w niedzielę koło 17 może?
Miło by było sie zobaczyć jesio w tym roku i sobie złożyć na żywo życzenia.
|
||
Tarnum_IJB |
Jako że ja mam do Wawki dosyć blisko, chętnie bym się pojawił, coby ludziom i nieludziom złożyć życzenia świąteczne ;)
Wszystko zależy od tego czy Hubi mógłby się do mnie na gadu-gadu odezwać (bo o ile wiem to Jabbera ww. nie posiada :P) pod numerem zero kierunkowy 6684039 i wytłumaczyć mi jak do Oazy trafić, albo czy ktoś mógłby się po mnie na peron jakiś wybrać :P
Mały edit: Hubi już się odzywać nie musi, sam to zrobiłem :P
|
||
Aryene |
Hm, w sumie mogłabym się może i pojawić, ale nie wiem na jak długo, bo wieczorem to u mnie jak po deszczu pijaczki wyrastają koło domu, a ja wolę koło nich tak sobie nie spacerować :P Nie wiem jeszcze tylko czy mi coś nie wyskoczy ;)
|
||
~Gren |
Hehehehe, to nie znasz wyczynu Eona, który znał tylko termin, nie wiedział gdzie się w wawce spotykamy, jechał skądeś TIR-em na stopa i trafił bezbłędnie. Nawet się nie spóźnił za bardzo :)
|
||
Tarnum_IJB |
Co do mini zlotu w Wawce - popieram w sobotę ok. 15-16. Może ktoś jeszcze? :>
|
||
Ingham |
Powaga Aryene?!
Ja jakoś mieszkałem przez rok 2 bloki dalej i jedyną nietrzeźwą osobą, którą widywałem, to ja sam i mój współlokator ;)
Mogę Cię, odwieźć, nie ma problemu.
Njapoważniejszym problemem ze zlotem w Warszawie i jego masowym charakterem, jest brak hurtowej bazy noclegowej.
Przyjezdnych można gdzieś upchać po sztuk kilka, ale nie ma miejsca, gdzie można zrobić nocną imprezkę.
|
||
Arvilla |
Ingi mowa jest o spotkaniu na kwilke a nie na nocowanie :)
W każdym razie ja jestem za i oba terminy mi pasują :)
|
||
Aryene |
@Ingi
Raz, że powstało tu kilka nowych sklepów przyciągających pijaków, dwa, że ja miałam pewną niemiłą przygodę i teraz jestem trochę przewrażliwiona na ich punkcie :P
Ale nie bedę cyrków robić, sama wrócę xP
|
||
Tarnum_IJB |
Mój przyjazd jest już pewny w 100%. Wystarczy jeszcze ustalić o której godzinie mam się zjawić na centralnym :P
|
||
Aryene |
Mi też odpowiadałoby wcześniej niż o 17, to może uda mi się uniknąć zakupów ^^
Jak dla mnie o każdej porze od 14 :P
|
||
^Hubertus |
Ok, to męska decyzja, o 15.30 w sobotę w Alhambrze (nie bać się droga młodzieży, zaprowadzimy ;P) się widzimy, taka pora wszystkim powinna pasować.
Tarnum, tak więc koło 15.10 bądź na centralnym.
|
||
Vandergahast |
jakby sie jednak i miejsce na nocleg znalazło to może i ja się piszę. z tym że starym już cokolwiek i co nie co i swoje potrzeby mam, w sensie jakaś sensowna muzyka czy sklep w okolicy mile widziane by byly :]
|
||
Tarnum_IJB |
Jeśli nie sprawiłoby to dużego kłopotu, byłbym ok. 15:25. Ale jeśli lepiej by było wcześniej to mogę być o 14:35 i poczekać na waszmości :P
|
||
Vandergahast |
zdaje się że wprowadziłem pewien chaos tudzież zamieszanie, więc gwoli wyjaśnienia - było bardzo późno już i w zasadzie chodziło mi o styczeń :]
|
||
^Hubertus |
No ok, tak więc niech będzie, że ja z Ary idziemy na 15.25 po Tarnuma, następnie przemieszczamy się na przystanek tramwajowy w strone centrum gdzie czekają na nas Ingi i Arvilla, i tam sie udajemy do Alhambry, jeśli tam bedzie wsio zajęte to do Fermentu, any questions? (Hyhy, plan jak w Allo Allo ;p)
|
||
~L0bO |
Tja, tylko zapomniałeś dodać "Słuchajcie uważnie, bo nie będę powtazać" ;D
|