![]() |
|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-27 12:24:11 napisana przez ^Pol Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
DARK_DEMON |
witam ja chętnie spróbuje :) i jeszcze bym prosił o jakąś stronke z Twoimi mapkami skoro takie dobre robisz :D jak piszą i piszesz :)
a no i mail na sejwa:) dawidg87@gmail.com
|
||
Adamus76 |
Ja też poprosze o mapke
adamus-76@o2.pl
|
||
^xeros |
Ja też poproszę!
mistrz5@tlen.pl
|
||
dgrzywa |
Witam uzytkownikow forum. Prosze autora mapy o przeslanie tejze na adres:
dg(at)ath.bielsko.pl
Pozdrawiam
|
||
~Dragonn2 |
Witam, choć raczej gra o kasę mi nie w głowie to proszę o mapkę na anihilator222@op.pl :D:D:D
|
||
Krewal14 |
hhe to ja tez prosze:
kocur14@op.pl
|
||
Vandergahast |
no dobra, jeszcze męczę poprzednią, ale kończą mi się rzeczy które mogą mnie odrywać od nauki, więc czysto rozrywkowo poproszę i tę na calupoczta@wp.pl
|
||
Jin-Roh |
Poproszę o mapkę. Mój adres: kr.soza@wp.pl.
Pozdrawiam
|
||
SpazzMaticus |
to i ja poprosze o mapke na
rafal.adamczyk@gmail.com
swoja droga nie rozumiem dlaczego nie moglbys pierwszego save'a na normalu wrzucic jako linka.
napaliłem się na te mapke a nie moge od razu zagrac :zmiesz4:
|
||
Ponieco |
poprosze o mapke
z góry dzieki
ponieco@epf.pl
|
||
^SPROCKET |
Podsumowanie nr 2 :)
Przez weekend zgłosiło się kilku nowych zawodnilów. Na dzień dzisiejszy sejw z normala powędrował do 25 osób.
Ku mojej wielkiej radości dostałem pierwszy sygnał o ukończeniu mapy na poziomie normal. Tym samym mamy pierwszą osobę która na razie łapie sie na I nagrodę. Zawodnik Sigelhearwan ukończył mapę w dniu 11:1:7 i powędrował do niego sejw początkowy z trudności hard 130%.
Sigelhearwan może zrobić teraz 2 rzeczy. Albo skończy na trudności hard i być może to wystarczy żeby coś wygrać w całym konkursie... albo jeżeli nie uda mu się skończyć na hardzie, to może poprawić się na normalu jeżeli ktoś pobije jego dotychczasowy wynik.
To tyle na razie, z niecierpliwością czekam na następnych :)
SPROCKET
|
||
Krewal14 |
nie otrzymalem mapy, dlaczego? Podaje moj adres jeszcze raz: kocur14@op.pl
|
||
^Redmaxxx |
Witam.
Proszę o mapkę na red120371@o2.pl
|
||
^Roman_14 |
jeśli można tez się piszę!!!
Mail:
krisroman@interia.pl
|
||
^KunDziu |
Proszę o przesłanie mapki na adres konradj14@wp.pl
|
||
^EDM |
To ja też ją poproszę :smiech1:
Mój adres: adigor@o2.pl
Rozumiem,że ta mapka jest zrobiona pod SOD'a?
|
||
lukbastion |
Prosze o przesłanie mapy. Gra się dopiero zaczyna. lpapiez@o2.pl
|
||
lukbastion |
Wczoraj dostałem mape troche nad nią posiedziałem i robi całkiem dobre wrażenie zaglądając do tawerny brakło mi słów widze, że mam ciekawych przeciwników i jedno pytanie tak z ciekawości czy wszyscy pozostali mają sojusz :szok1:? Widze, że na kilka następnych wieczorów będę miał ciekawe zajęcie :rad1:.
|
||
sonny2 |
Proszę o przesłanie na sonny2@o2.pl
pozdrawiam
|
||
Sigelhearwan |
lukbastion napisał/a:
> widze, że mam ciekawych przeciwników
> i jedno pytanie tak z ciekawości czy wszyscy pozostali mają sojusz?
Mapa jest zrobiona niezwykle przemyślanie, a przeciwnicy..są faktycznie bardzo ciekawi. Co do sojuszu - jak kilka miesięcy Ci skoczy to poznasz odpowedź, a tak naprawdę to co za różnica?
|