![]() |
|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2006-05-14 17:48:51 napisana przez Kumbat Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
Vandergahast |
w związku z planowanym powrotem turniejów różnej maści, na razie do H3 i online tutaj należy zgłaszać wszelkie swoje sugestie i chęć uczestnicwa w takowych zarazem. czyli po ludzkiemu: macie jakieś ciekawe pomysły - pisać. chcecie zagrać - pisać.
|
||
~siny |
pomysly sa i ludzie sa i turnieje sa i planowane turnieje sa, moze polaczymy sily?
gg 3567127
|
||
^McGregor |
Miło by było, gdyby wróciły kiedyś wszystkie turnieje, które istniały w IJB. Zwłaszcza turniej PAH3 miał wielu graczy, pamiętam, że niektóre mapki grało nawet po 30 graczy.
|
||
The-butcher |
Oj, powalczył bym z kimś z WIEEEEEEEELKĄ rozkoszą ;)
Moje gg: 7735361
|
||
tse |
PAH3 tse_tse zgłasza gotowość
a czy są szanse na zamieszczenie wyników z sejwów wysłanych a nie zamieszczonych :)
chodzi o H1 H2 PAH3 i ST
|
||
Vandergahast |
mam archiwum areny i akademii, ale zdaje się że tam są tylko rzeczy które były już zamieszczone, chyba że zostały zamieszczone mniej więcej w momencie padnięcia i stąd mało kto je widział.
|
||
The-butcher |
Halo! Ja chcę ZAGRAĆ! Mój mail: beniox@o2.pl
|
||
^Siewca_Rozpaczy |
Ja tez z mila checia zagralbym w jakis turniejek.
tophe@poczta.fm
|
||
~Worg |
Zglaszam gotowosc bojową gg:4845358
|
||
Vandergahast |
Dzisiaj wieczorem, najpóźniej jutro rano powinien pojawić sie news na głównej odnośnei turnieju. a odnosnie zgłoszeń, jakbyście mogli podawać maila i gg/tlena/jabbera to będzie łatwiej :]
|
||
~-krewal14 |
panowie chodzi o lige po prostu.... taka dluga i lepsze wyobrazenie sobie clan war z taka mapa.... ale lepiej wejs c na www.legendyheroes.prv.pl dac tam forum i po prostu wejsc na dzial heroes III, a tam juz wszystko siny opbjasnia...
|
||
~siny |
na forum legend jest spory ruch bo liga niebawem ruszy polecam nie przespac poczatku i zorietowac sie troche
www.legendyheroes.prv.pl
juz niedlugo bedzie oficjalne info
|
||
Vandergahast |
przecież jest news i w ogóle... :]
|
||
^Grothard |
A dla spragnionych turniejow offline:
[url]http://www.heroesportal.net/main.php?lang=english[/url]
Powodzenia!
Grothard
|
||
uskok69 |
Witam zacnych wojów jestem nowy,choć gram w herosów od zamierzchłych czasów i lat mam tyle co najstarszy behemot.Chciałbym wreszcie zmierzyć się w internecie macie jakieś zacne rady?
|
||
uskok69 |
Gdzie i jak można zagrać o każdej porze dnia i nocy ?
|
||
Vandergahast |
w zamierzłych czasach, o ile mnie pamięć nie myli było coś takiego jak tablica ogłoszeń, można było tam napisać o której, jak, w co i tym podobne. a nawet jak nie było w takiej formi to zadbam żeby powróciło w najbliższym czasie
|
||
~siny |
Jak by ktos nie wiedzial to podaje link do czegos co ucieszy kazdego fana H3:
http://www.webdesign.webd.pl/liga/
pozdrawiam i zapraszam, niedlugo ta na razie skromna liga sie rozrosnie i skomercjalizuje :)
|
||
Kumbat |
Adres strony zmienił się na http://www.polskaligaheroes3.forall.pl/index.php
Sam gram w tym turnieju i zapraszam innych jaskiniowców, niech się zarejestrują i wymiatają Q Chwale Imperium.
|
||
^Sherincal |
Nie wiecie gdzie moge znalezc latki do heroesow 3 aby grac w lidze na w/w stronce? Ponieważ link z tej strony mi sie nie wyswietla:>
Byłbym wdzieczny za wyslanie tych latek na sherincal@o2.pl
Lub napisanie o nich na gg 6560897
|