![]() |
|
Ostatnia wiadomość w wątku: 2005-12-27 23:49:01 napisana przez ^Christian Pokaż ostatnią wiadomość |
|
|||
^MiB |
Organizuję Wigilijkę Jaskiniową. Tymczasowe Ognisko działa [adres niedługo podam], brak tylko Mniszka [jako tego, który zawsze czytał Biblię] i oczywiście gości ]:)
Wstępnie proponuję spotkanie jutro, około godziny 19-20. Do tego czasu wszyscy powinni się jako tako wyrobić z pracami domowymi związanymi ze świętami :) Spotkanie przewidziane jest na około 1h.
Zapraszam do dysputy ( czasu wiele nie ma niestety).
Zdravim
MiB
|
||
~.Wiedzminka |
Wstepnie sie pisze, zobaczymy jeszcze, co na to rodzinka.
|
||
Nami_IJB |
Ja wiem, że mnie nie będzie ponieważ jestem umówiona i na pewno do 19 nie wrócę.
Przykro mi :(
|
||
Aryene |
Będę, będę, tylko niech mi ktoś miły przypomni na GG ew. sygnałkiem, bo ja mam cholerną sklerozę :( :P
|
||
~farmii |
Powinienem być :).
Dziekuję Darkusi za info.
Wesołych Świąt i mokrego jajka!
|
||
Sevorn |
Witam,
Mnie niestety nie będzie... przebywam sobie u rodzinki i dostęp do necika mam wielce spontaniczny...
Korzystając z okazji chciałbym wszystkim życzyć Pogodnych Świąt spędzonych w ciepłej atmosferze... :)
Pozdrawiam
|
||
Vandergahast |
jutro 19-20? spróbuję się stawić. ale niech mi też raczej ktoś przypomni :]
|
||
Tarnum_IJB |
Poprzedni post był głupi (xD) więc edytuję :P
Będę na 100% :]
|
||
~l0bo |
Jak dam rady - będę.
|
||
^Hubertus |
Myślę że będe mógł być.
|
||
Crazy_IJB |
Zdziwie kogoś? Też będe...
|
||
Ingham |
Mniszek bardzo się postara być i Pismo Święte odczyta.
Proponuję też alternatywny termin dla zabieganych w sobotę ok. 15ej.
|
||
Arvilla |
Pomysł fajny. Niestety ja jutro odpadam :( ale teramin, który podał Ingi mi bardzo pasuje. Jeśli była by możliwość to fajnie.
|
||
^McGregor |
Czy znane jest już miejsce zbiórki?
|
||
~eru_ijb |
w zasadzie to mnie tez powinno udac sie zjawić, niech ktos(czyt. MiB) tylko poda miejsce
|
||
^MiB |
Alternatywny termin jest o tyle zły, że to jest jednak Wigilia - ludzie (i nieludzie) chcą ten czas spędzić w gronie rodzinnym.
Dlatego jednak będę obstawał przy dniu dzisiejszym, o godzinie 19.
Miejsce - [url]http://site.9o.pl/crazy/osada[/url] - [ aby wejść na chat`a należy się zalogować - działają jaskiniowe dane logowania ].
Zdravim
MiB
|
||
~Gren |
Niestety :(
Dlatego dziś składam Wam wszystkim życzenia Szcześliwych i Radosnych Świąt.
|
||
Tusiu |
Z tego tymczasowego forum niestety nie dzialaja dane i nie moglem sie zalogowac na chata, wiec zdrowych i pogodnych swiat ... szkoda tylko, ze pod choinka nie bedzie h5 :(
PS
Najdziwniejsze jest to, ze moglem sledzic rozmowe na chacie
|
||
Tarnum_IJB |
Cóż, na samej wigilii mnie nie było, ale zalogowałem się teraz i kilka osób nadal jest...
Przepraszam że się nie stawiłem.
Chciałbym wszystkim bardzo gorąco życzyć wesołych świąt ;)
|
||
^val-gaav |
Ja podobnie ...
No cóż życze wszystkim Magicznych( :) ) Świąt Bożego Narodzenia...
|